Liefdadigheid

Geef een beetje vreugde aan gehandicapte kinderen.

NoNonsenseMarketing.eu ondersteunt gehandicapte kinderen door hen een extra glimlach te geven.

Als deze website winst maakt, zullen we  50%  doneren aan ‘De Maretak’, een instelling voor ernstige gehandicapte kinderen.

Eric Lippens, oprichter van NoNonsenseMarketing, heeft een gehandicapte zoon, Matthias, die al vele jaren in deze instelling zit. We zouden graag deze kinderen een beetje extra geven. Maar omdat veel instellingen over onvoldoende budget en middelen beschikken, is het altijd moeilijk om een ‌‌beetje extra geld te vinden om speelgoed te kopen, of te investeren in de binnen- en buitenkant van het kinderdagverblijf, aangepaste fietsen en andere activiteiten.

De Maretak ligt in Duffel, België, ongeveer 25 km van Antwerpen en Brussel.

Het bestaat uit 3 kinderopvangseenheden van elk 9 kinderen / jonge volwassenen en 3 huisjes waar de bewoners ook overnachten. In totaal herbergt ‘De Maretak’ 36 bewoners, waardoor het een klein en aangepast instituut voor gehandicapte kinderen is.

 

Over Matthias …

Matthias, een prachtige 8-jarige jongen, heeft zich helaas niet goed ontwikkeld tijdens de zwangerschap.

 

Tot op de dag van vandaag weten we nog steeds niet de oorzaak van de handicap van Matthias.

Hij kan niet zelfstandig zitten, heeft zijn nek niet onder controle, kan niet lopen of praten ….. maar hij kan van zijn badje genieten en zwemmen, en hij houdt van schommelen en knuffelen en hij kan vooral heel goed lachen!  Net als veel andere gehandicapte kinderen.

Wij willen deze kinderen graag ondersteunen en daarom proberen we meer geld in te zamelen voor deze instelling zodat hun mogelijkheden om te recreëren en plezier te maken tijdens hun dagelijkse worstelingen worden vergroot.

Blijf NoNonsenseMarketing.eu bezoeken om deze kinderen een extra glimlach te geven.

Wil je meer weten over deze instelling?  Bezoek  hun website  voor meer informatie en foto’s.